Domov    O nas    Kontakt
Društvo za izobraževanje za tretje življenjsko obdobje
Bootstrap Slider
Širimo obzorja, združujemo ljudi!

13 Julij 2018 

PREDSEDNICA DANICA FLISAR - PREJEMNICA ZAHVALNE LISTINE MOMS

 

Na podlagi sklepa zbora članov Društva U3 Murska Sobota, z dne 20.3. 2018,  je upravni odbor pripravil predlog za podelitev občinskega priznanja naši predsednici Danici Flisar za dolgoletno uspešno delo v društvu. Predlog je bil posredovan Mestni občini Murska Sobota in Mestni svet občine je predlog potrdil. Podelitev zahvalne listine bo na slavnostni seji mestnega svet ob prazniku  MOMS v petek, 13. julija ob 11. uri v gledališki dvorani  Park v Murski Soboti.
Predsednica je poudarila, da priznanje sprejema kot priznanje celotnemu upravnemu odboru in priznanje društvu kot celoti. Prepričana je, da brez aktivnega sodelovanja posameznikov in vseh številnih udeležencev v programih izobraževaja, ne bi bili tako uspešni kot smo, zato se zahvaljuje vsem in vsakemu posebej za sodelovanje v društvu.
In vendar je delovanje našega društva ativno in pestro predvsem zaradi njenega izjemnega zalaganja, strokovnosti, požrtvovalnosti in predvsem subtilnega občutka naše predsednice za ljudi in vse naše različnosti. Predvsem zato jo prav vsi, ki z njo sodelujemo, neizmerno cenimo in spoštujemo. 
Draga Danica, veselimo se s tabo in ti iskreno čestitamo!  
                                                                                                                            Zapisala: Zdenka Ščančar