Domov    O nas    Kontakt
Društvo za izobraževanje za tretje življenjsko obdobje
Bootstrap Slider
Širimo obzorja, združujemo ljudi!

16 Maj 2017 

ČILI, ZDRAVI IN INFORMIRANI

16. maja 2017 smo v Pokrajinski in študijski knjižnici organizirali prvi dogodek v Tednu vseživljenjskega učenja. Ker je med drugimi skupnimi akcijami tudi akcija »čili, zdravi in informirani« , smo izbrali predavanje, ki nam ga je ponudila družba Samsvojzdravnik.si.
Predavatelj, direktor družbe Matej Vučko, nam je v svojem predavanju predstavil kako pomembno je, da za svoje zdravje skrbimo sami. Posredoval nam je lastno izkušnjo o zdravljenju svoje bolezni. S tem nas je hotel prepričati, da je uporaba magnetne terapije prava izbira, ki nam lahko pomaga in omogoči dolgo, zdravo in kvalitetno življenje brez bolečin in s čim več energije. Predavatelj nam je predstavil delovanje magnetne terapije in izdelek, ki to terapijo izvaja. MAG BOX 200 je eden najboljših medicinskih pripomočkov in predstavlja prihodnost medicinskih terapij, zato tudi to predstavitev podpira evropski socialni sklad.
Kljub temu smo bili nekoliko razočarani, saj smo ugotovili, da gre za dobro organizirano in prikrito komercialno potezo.