Domov    O nas    Kontakt
Društvo za izobraževanje za tretje življenjsko obdobje
Bootstrap Slider
Širimo obzorja, združujemo ljudi!

12 Maj 2017 

VABILO NA DOGODKE

Teden vseživljenjskega učenja ali TVU se je v enaindvajsetih letih uveljavil kot vseslovenska prireditev, ki povezuje raznovrstne izvajalce izobraževanja in učenja ter udeležence vseh generacij, s tem pa omogoča uveljavljanje zamisli in prakse tedna vseživljenjskega učenja v naši družbi. Letos poteka TVU v času od 12. do 21. maja, ali v razširjenem terminu do konca junija 2017.
     
Kot vsako leto,  bo naše društvo tudi letos  aktivno sodelovalo  z dogodki v  TVU. Pripravili  smo naslednje dogodke:

1. PREDAVANJE: ZDRAVJE JE  NAŠE  NAJVEČJE  BOGASTVO                                                          
Predavanje bo v torek 16. maja ob 17. uri v PIŠK (več o predavanju v priponki). To predavanje podpira Evropski socialni sklad, kar mu  daje še posebno  veljavo.

2. Pod strokovnim vodstvom  direktorja galerije dr. Roberta Inhofa si bomo ogledali razstavo  HOMMMAGE á Tisnikar, to je razstava likovnih del iz stalne zbirke Koroške galerije likovne umetnosti v Slovenj Gradcu. Ogled razstave bo v četrtek 18. maja ob 18. uri v Galeriji  M. Sobota.

3. Pod strokovnim vodstvom ga. Gordane Toth, zaposlene pri NIJZ Murska Sobota, bomo organizirali tečaj nordijske hoje. Tečaj bo v petek, 19. maja ob 9. uri . Zbirališče pri teniškem igrišču v Murski Soboti. S seboj prinesite palice za nordijsko hojo in imejte primerno obutev.
    
4. 25. maja  2017 bomo organizirali strokovno ekskurzijo  na Gorenjsko. Program in ostale informacije o ekskurziji preberite na vabilu. v  priponki.
Prijazno vas vabim, da se vključite v dogodke, ki smo jih organizirali za vas v TVU  in tudi za širši krog udeležencev.
Z lepimi pozdravi!
                                         Predsednica: Danica Flisar